avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spargere titlu proprietate mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spargere titlu proprietate mostenitori

Buna ziua,

Bunica si fratele ei detin prin intermediul aceluiasi titlu de proprietate mai multe terenuri mostenire de la parinti. As dori sa stiu care este procedura de spargere a acestui titlu, unde trebuie sa se adreseze bunica si ce acte ii sunt necesare. De asemenea fratele bunicii a incasat de la primarie un ajutor ce se da pentru cei ce detin pamanturi si nu a impartit acesti bani cu bunica, banuiesc ca este ilegal ca doar unul dintre ei sa poata ridica acesti bani, mai ales ca bunica mea detine titlul in original(sunt mentionati amandoi in acest titlu de proprietate).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:55, 13 Decembrie 2010
Daca cei doi se inteleg, se face cadastrul si intabularea terenului si merg apoi la notar, cu originalul titlului de proprietate, pentru iesirea din indiviziune. Daca nu se inteleg, trebuie promovata o actiune in instanta pentru sistarea starii de indiviziune.
va multumesc pentru raspuns!
bunica dvs sa promoveze actiune in instanta pt iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate asupra unor terenuri agricole branzovenescu branzovenescu Avem in discutie 3 terenuri 1. primul cu titlu de proprietate 2. al doilea mostenit cu mostenitor 3. mostenit in indiviziune cu alti doi mostenitori pentru ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)
Succesiune mmnngg mmnngg buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de proprietate eliberat de comisia judeteana pentru stabilirea drepturilor ... (vezi toată discuția)