avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare

buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine am terminat un recurs cu tatal copilului meu si am castigat eu incredintarea minorului astept hotararea definitiva si irevocabila dupa aceia trebuie sa-i fac pasaport copilului 8ani avocatul meu imi spune ca trebuie sa mai faca inca o cerere in tribunal pt ca eu sa am permisul ca sa scot copilul din tara este adevarat acest lucru? nu este suficienta hotararea definit. si irevocabila ca eu pot sa trec frontiera cu minorul sau inca imi mai trebuie permisul tatalui ? va rog dati-mi un raspuns clar ca este foarte important va multumesc #-o#-o#-o:O:O:O
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 16:05, 13 Decembrie 2010
Nu va trebuie acordul tatalui daca aveti hotarare definita si irevocabila.Consultati site-ul politiei de frontiera si aveti acolo toate detaliile.Nici pentru eliberare pasaport nu aveti nevoie de acordul tatalui.
[ link extern ] /
cautati la conditii de calatorie/cetateni romani/conditii calatorie copii minori
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
milica 222 a scris:

buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine am terminat un recurs cu tatal copilului meu si am castigat eu incredintarea minorului astept hotararea definitiva si irevocabila dupa aceia trebuie sa-i fac pasaport copilului 8ani avocatul meu imi spune ca trebuie sa mai faca inca o cerere in tribunal pt ca eu sa am permisul ca sa scot copilul din tara este adevarat acest lucru? nu este suficienta hotararea definit. si irevocabila ca eu pot sa trec frontiera cu minorul sau inca imi mai trebuie permisul tatalui ? va rog dati-mi un raspuns clar ca este foarte important va multumesc #-o#-o#-o:O:O:O

Decizia de incredintare a minorului (defintiiva si irevocabil) care va folisi ca sa obtineti pasaport pentru minor (fara acordul tatalui) este tot cea care av foloseste sa il scoateti pe minor din Romania tot fara acordul tatalui. Pentru confirmare vedeti www.PolitiadeFrontiera.ro sau telefonati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport sandu milica sandu milica buna pot face pasaport unui minor dupa ce am avut incredintare sa prin hoterare definitiva irevocabila fara acordul tatalui (nu suntem casatoriti ) si ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? CiubotaruAna CiubotaruAna Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu fetita in vacanta in strainatate alyna25 alyna25 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Sunt divortatasi am o fetita de 1 an si 8 luni incredintata spre crestere si educare mie si asi ... (vezi toată discuția)