avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... durata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

durata

sunt curioasa sa stiu o hotarare definitiva si irevocabila pana cand este valabila ? pana cand t minorul nu inplineste varsta de 18 ani sau daca face tatal intre timp un alt proces pt incredintare
Pana implineste copilul 18 ani sau va fi nula si in cazul in care va interveni o alta hotarare definitiva si irevocabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil POPESCUEMA POPESCUEMA O intrebare...Pot schimba numele de familie al copilului minor?! Copilul imi este incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila , numai k ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)
Reprezentare succesiune si administrare bunuri pentru mostenitor minor 9 ani mirinuca mirinuca Buna ziua! Sunt mama si reprezentant legal al unui minor in varsta de 9 ani in baza hot. jud. def. si irevoc. de divort in urma careia mi s-a incredintat ... (vezi toată discuția)