avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... scoala cu parinti ciudati
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

scoala cu parinti ciudati

As dori sa mi spuneti daca un profesor poate fi trimis in judecata si daca ar avea castig de cauza parintii care il acuza pe profesor ca nu vor sa le ia copilul sau ca l discrimineaza pt ca nu lau acceptat intr o excursie pe baza absentelor si ca inainte elevul a dat banii dar profesorul i-a returnat.De altfel, profesorul i a cerut acelui elev sa plece de la pregatirile spectacolului intrucat nu mai era in grup. Poate fi asadar vinovat de ceva profesorul?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 20:02, 13 Decembrie 2010
Probabil are un regulament care ii permite sa nu includa la anumite activitati elevii care absenteaza;

Buna seara,

Prima reclamatie a parintilor,trebuie facuta la directia scolii respective si tot aici se pot interesa de regulamentul acestei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala cu nabadai van_allen78 van_allen78 buna ziua, as dori sa mi spuneti cum sa procedez in urmatoarea situatie: eu trebuie sa plec in strainatate cu un grup de elevi de la scoala unde sunt ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt profesor diriginte și am o problemă cu o ... xlayoana xlayoana Bună seara, sunt profesor diriginte și am o problemă cu o eleva nou venită în clasa mea, a XI- a. Această fată are 21 de ani, față de colegii ei ... (vezi toată discuția)
Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)