avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional clauza de formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional clauza de formare profesionala

Buna ziua,
Actul aditional de formare profesionala indeplineste toate conditiile legale, fiind incheiat pe trei ani, dar acum, dupa doi ani, angajatorul nu isi mai respecta obligatiile de plata ale salariului in sensul ca acesta nu mai este virat la timp, inregistrand intarzieri de doua-trei luni in permanenta.
Din punctul meu de vedere, nerespectarea obligatiilor contractuale imi da dreptul de a solicita incetarea contractului de munca, fara a fi obligat la plata c/val perioadei de un an in ceea ce priveste formarea profesionala.
Astept opinia dvs!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 13 Decembrie 2010
Nerespectarea obligatiilor contractuale de catre angajator, va da dreptul sa demisionati fara preaviz - art.79 alin.8 C.mun.

In ce priveste c/v aferente perioadei de un an , angajatorul are dreptul sa recupereze cheltuielilor ocazionate de pregătirea dvs profesională proportional cu aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie avand clauza de formare profesionala emylyc emylyc Buna ziua, In data de 3.12.2012 m-am angajat in cadrul unei societati cu contract pe perioada nedeterminata, iar printre actele pe care le-am semnat la ... (vezi toată discuția)
Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca viezure viezure Buna ziua! Lucrez la o firma ca inginer,acum 1an si jumatate cand m-am angajat la ei am semnat contractul de munca si un act aditional daca plec in 4ani de ... (vezi toată discuția)