avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTOARCEREA DIN CONCEDIUL DE INGRIJIRE COPIL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTOARCEREA DIN CONCEDIUL DE INGRIJIRE COPIL

Ce drepturi si ce obligatii are angajatorul la intoarcerea mamei la munca dupa concediul de ingrijire copil pana la 2 ani?si deasemenea ce drepturi si obligatii are mama la intoarcerea din acest concediu?
sper ca voi afla raspunsul pana pe 28 decembrie 2010 atunci cand fetita mea implineste 2 ani.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 5 August 2011
Si as putea castiga?
Parerea mea este ca sunt sanse de castig, daca va concediaza pentru motivul expus de dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil crisstine crisstine Fetita mea implineste 2 ani pe 4 octombrie,asta inseamna ca pe data de 4 octombrie ar trebui sa incep serviciul?Cu 15 zile inainte de 4 oct. trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Ce lege protejeaza mamicile cand se intorc la munca dupa postnatalul de 2 ani? emiliaelena79 emiliaelena79 Am nascut pe data de 16.11.2007,asadar pe 16.11.2009 ar fi trebuit sa incep serviciul.Numai sa seful meu mi-a spus ca nu-si mai premite sa mai plateasca inca ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii de drept a cim prin reluarea activitatii dupa finalizarea concediului pentru cresterea copilului de 2 ani andi78 andi78 Copilul meu va implini 2 ani pe data de 2 aprilie 2010. As dori sa ma reintorc la lucru (eram dispusa sa ma reintorc chiar si de la inceputul acestui an insa ... (vezi toată discuția)