avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune - mostenitor adresa necunoscuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune - mostenitor adresa necunoscuta

Buna ziua,

Am si eu o problema. Pe imobilul/terenul in care stau exista in ROL doi mostenitori: eu si o matusa decedata din 1980 (cu parte 3/16). Aceasta matusa are doi mostenitori ce au plecat din tara si a caror adresa nu o cunosc! Am nevoie de cadastru/autorizatie de constructie si trebuie sa deschid cartea funciara! Am nevoie de acesti mostenitori? Cum pot face sa am drept de vinzare asupra acestui imobil/teren in viitor, in acest caz in care nu ii pot gasi? Este uzucapiunea aplicabila?

Multumesc,
Mihai
Cel mai recent răspuns: misupatrik , utilizator 13:49, 17 Martie 2008
Mi se pare corect. Daca tot ii caut prin lume sa stiu macar de ce...
Cu singura conditie ca dl. sa fie in grad succesibil fata de "matusa". Sa vedem cat de ... matusa ii este. Sa nu fie Tamara.
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
romascanu, moderator
Da, este sora tatalui; ea apare in acte dar mostenitorii ei nu sint in tara! Cum as putea eu sa beneficiez cind ea are urmasi?

Mai repede ar intra tatal meu (inca in viata), ca ruda de gradul 1; ce sa facem daca am intrerupt legatura cu ei acum 25 de ani, ei plecind in Australia!
mamaaaaa , :)) dar ce s-a turat omul o fi luat foc "problema" - mai poftiti si pe la birou :P
OK! Thanks!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament gion gion As avea nevoie de o clarificare. Acum trei ani matusa mea care nu a fost casatorita si nu a avut copii mi-a facut un testament la notar pentru garsoniera ei ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare apartament RoxanaRAM RoxanaRAM Buna ziua! Care sunt actele necesare pentru a face vanzare-cumparare sau mostenire pentru un apartament? Intreb in contextul in care am o matusa de 82 de ... (vezi toată discuția)
Testament Lily_yo Lily_yo Tatal meu impreuna cu sora lui locuiesc intr-un imobil mostenit de la tatal lor,decedat in urma cu 60 ani.Nu au iesit din indiviziune si nici nu detin actele ... (vezi toată discuția)