avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar personal al angajatului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar personal al angajatului

Buna seara.
Am convingerea de 99 % ca nota explicativa depusa de angajator in dosarul de intampinare in cadrul unui conflict de munca a fost falsificata de catre angajator.
Cum pot obliga angajatorul sa mi permita sa ma uit pe original, inclusiv la sediul angajatorului.
Vreau sa ma conving 100 % ca este fals inainte sa cer inscrierea in fals a documentului in cadrul dosarului de contestare concediere disciplinara.
2 Daca depun plangere penala pt fals si uz de fals si am nenorocul ca nu este fa;sificat atunci ce pot patii? Au sanse sa ma dea in judecata pentru denuntare calomnioasa?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:38, 14 Decembrie 2010
Solicitati instantei de judecata sa ceara angajatorului sa prezinte originalul pentru comparare de scripte.

andymaurul
spuneti instantei ca este posibil ca actul depus sa nu fie cel intocmit de catre dvs si sa dispuna depunerea originalului.
partile sunt obligate sa aibe originalele astfel incit instanta sa le verifice. asta nu inseamna denunt calomnios, aveti dreptul la verificarea xerocopiilor de la dosar cu originalele.
Dupa prezentarea originalului,daca constatati discrepante intre acesta si actul depus,aveti posibilitatea inscrierii in fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare de scripte liviu2802 liviu2802 Buna ziua! Vin cu rugamintea de a ma lamuri cu privire la procedura de verificare scripte intr-un dosar la care este adusa ca proba copie a unui inscris facuta ... (vezi toată discuția)
denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)
Procuror corupt griffindolph griffindolph A tegiversat un dosar timp de 3 ani (intr-un proces in care au aparut alte 4 dosare). M-am chinuit 2 ani doar ca sa aratam cine este petentul ( plangere ... (vezi toată discuția)