avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat la somaj

buna seara,va rog sa-mi spuneti daca sotia mea ,care este casnica si a fost coasigurata cat timp am avut un loc de munca, beneficiaza in continuare de coasigurare pe perioada cat sunt in somaj ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:11, 14 Decembrie 2010
Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate sa rezolvati problema ca s-a tot modificat legislatia de cred ca nici eu nu mai stiu ce mai este in vigoare sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp partial-asigurare sanatate-coasigurat atti atti Sunt angajat cu contract de munca –timp partial = 2 ore/zi – (perioada nedeterminata).In cazul acesta beneficiez de asigurare de sanatate ? Sotia ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Coasigurati persoane fara venituri EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost in somaj 6 luni pana in dec 2014.Incepand cu ian 2015 imi platesc asigurarea de sanatate din mana(pt ca nu ... (vezi toată discuția)