avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce se intampla daca cererea de pensionare este depusa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce se intampla daca cererea de pensionare este depusa mai tarziu?

as dori sa stiu ce consecinte avem de suportat dc cererea de pensionare a fost depusa mai tarziu si nu in decursul celor 30 de zile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:48, 14 Decembrie 2010
Legea 19/2000 Art.83(4)In cazul persoanelor ale caror cereri de pensionare au fost depuse cu depasirea termenului prevazut de lege ......drepturile de pensie se acorda si se platesc:a)de la data depunerii cererii in cazul pensiei pentru limita de varsta.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa se pensioneze pepelea pepelea Buna ziua, O persoana nascuta in 26.03.1951 care implineste varsta legala de pensionare in 26.11.2009 poate fi obligata de angajator sa isi depuna cerere ... (vezi toată discuția)
Pot intrerupe concediul medical? Anghel _1954 Anghel _1954 buna seara, as dori sa stiu dc pot intrupe concediu medical. precizez ca perioada de preaviz a expirat ma aflu in concediul medical si vreau sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Intrebare daisa daisa cind se face plata pensiei. de la datacand se solicita iesirea la pensie sau de la data cand se primeste decizia de pensionare? (vezi toată discuția)