avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice legea 544/2001
Discuție deschisă în Achiziţii publice

legea 544/2001

O autoritate publica poate pune la dispozitia cetateanului copii dupa toate dosarele de achizitii publice , copii dupa facturi, op-uri .?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 19:36, 17 Decembrie 2010
le puteti solicita insa nu uitati sa comunicati ca veti suporta si costurile xerocopiilor.
~ Conținut șters la cerere ~
AC are obligatia de a va raspunde clar si concret, nu si de a face public orice document intern. Acestea pot fi solicitate doar de organe abilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente false in vederea indeplinirii criteriilor de calificare in cadrul unei proceduri raglub raglub Buna ziua! O autoritate contractanta descopera ca un ofertant depune un document fals in scopul indeplinirii criteriilor de calificare si selectie. Pentru ... (vezi toată discuția)
Solicitare documente oferta contracandidat AndreiAno AndreiAno Bună ziua, Sunt membru al unei comisii de evaluare şi după şedinţa de deschidere, unul din ofertanţi a solicitat în scris invocând prevederile Legii ... (vezi toată discuția)
Solutionarea petitiilor in primarie animarsrl animarsrl Conform legii 233/2002 care aproba ordonanta 27/2002 cum se face diferenta dintre o petitie si o cerere a unui cetatean sau a unei organizatii care o depune la ... (vezi toată discuția)