avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită este corect ?
Discuție deschisă în Executare silită

este corect ?

am apelat la un executor judecatoresc sa execute un titlu executoriu. de mai bine de un an d zile nu a executat 1300 lei. este vorba de drepturi slariale. acum executorul judecatoresc imi trimite adresa prin care imi cere sa imi dau acordul asupra pretului unui bun ce va fi scos la licitatie. valoarea a stabilit-o debitoarea. imi spune in cazul in care nu sunt de acord , se va stabili un expert si eu sa inaintez cheltuielile pentru expertiza. deasemenea imi cere sa iau eu bunul in custodie.
este corect sau executorul isi bate joc de mine?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:31, 15 Decembrie 2010
pai si cum il vinde daca nu l-a sechestrat? Exclus.
In tot cursul executarii silite poate numi custode. Sintagma "in tot cursul" e foarte clara.
godot a scris:

pai si cum il vinde daca nu l-a sechestrat? Exclus.
In tot cursul executarii silite poate numi custode. Sintagma "in tot cursul" e foarte clara.

Il vinde prin licitatie publica; Un bun supus executarii silite nu este un bun sechestrat; se face doar notarea somatiei la cartea funciara ceea ce nu este acelasi lucru cu sechestrul. Nu trebuie confundata custodia cu administratorul sechestru
Stimata d-na avocat, nicaieri nu s-a scris ca este vorba de un imobil.Sau nu am vazut eu. S-a spus ca se vinde un bun. Dvs ati presupus ca vorbim de un imobil. Din ce am inteles eu este un bun mobil - care se sechestreaza.
Cu notarea somatiei in CF dupa intocmirea procesului verbal de situatie imobiliara stim si noi. Dar in aceasta speta nu vad sa fie vorba de un imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Somatie mobiliara irinagri irinagri Buna ziua , va rog sa mi spuneti ce inseamna somatie mobiliara? am primit astazi aceasta somatie si imi spun ca daca nu platesc ma executa silit ,cu ... (vezi toată discuția)
Stabilire pret executare silita Ramona24 Ramona24 Cum se procedeaza atunci cand executorul te citeaza la sediul acestuia in vederea stabilirii preturilor bunurilor supuse excutarii silite si puse sub ... (vezi toată discuția)