Sunteti dus in eroare, nu de faptul ca bugetul are nevoie de bani, ci de faptul ca, asa cum ati afirmat in mesajul initial, credeti ca taind din drepturile legale ale oamenilor, guvernul va finanta investitiile.
La cele doua puncte;
1. Nu sunt deacord cu afirmatia ca "e clar ca si-a castigat simpatia milioanelor de marlani romani".
Milioanele de romani nu sunt marlani, ci sunt oameni inselati, manipulati, fortati sa accepte situatia, santajati... Majoritatea acestora sunt bine apreciati in straimnatate pentru priceperea si munca lor (medici, asistente, constructori, agricultori, aviatori, oameni de afaceri...).
2. Sistemul administrativ romanesc, nu este "impanat din greu cu functionari imbecili, nesimtiti, idioti...", asa cum spuneti. Este o intoxicare politica pe care ne-o servesc unii pentru ai putea schimba si stapani pe altii.
In sistemul administrativ trebuie sa lucreze cineva iar unii dintre ei sunt oameni verticali ce-si fac treaba constiincios dar in conditii de stres si amenintare permanenta, de diversiune si manipulare, de santaj si politizare.
Eu nu sunt deacord cu aceste expresii negative atribuite poporului roman sau unor categorii socio-profesionale.
Daca sunt unii care merita acestea cu adevarat, cred ca sunt putin iar celalti nu cunosc adevarul, sunt mai putin informati, mai putin educati..., dar nu imbecili, marlani, nesimtiti, idioti.
daca ati fi citit cu atentie cele doua postari ale mele, ati fi inteles , in mare, ce cred io, si ce nu.
referitor la cele doua puncte....io asta cred ( probabil sunt dus in eroare, dar sincer, nu doresc sa fiu luminat, pentru ca vb din "miezul problemei" nu din povesti), asa ca le sustin in continuare.:)