avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face daca firma de sondaje de opinie nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face daca firma de sondaje de opinie nu plateste?

Buna ziua!
Am inceput colaborarea cu firma de sondaje de opinie Mercury Research in august. Am facut pentru ei 3 proiecte in valoare de aproximativ 1500 lei (am experienta in domeniu de 7 ani cu alte firme). Crezand ca vor fi seriosi, am platit de la mine transportul ...cam 200 de lei in toate localitatile.
Acum ei au inceput cu motive de genul ca nu sunt facute bine si ca ma penalizeaza 100%.
Ce pot face in aceasta situatie? Am semnat doar contracte de colaborare cu ei, pe care le-am trimis, urmand sa primesc cate un exemplar, dar nu am primit.
Cel mai recent răspuns: roxana15 , utilizator 19:04, 15 Decembrie 2010
solicitati in scris o copie dupa acele contracte si dati firma in judecata.
Am solicitat o copie dupa acele contracte, mi s-a raspuns ca ei nu incheie astfel de contracte, ca poate am lucrat cu alta firma.
Dar am semnat 3 astfel de contracte, probabil au fost decat pentru a parea seriosi.
Ce pot face mai departe (daca mai pot face ceva)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neincasate din strainatate moto72 moto72 Buna seara Va rog cum ma sfatuiti sa procedez in situatia in care nu mai pot scoate banii de la o firma spaniola unde am facut transporturi. Scadenta era in ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit si contract suspendat selira selira problema mea este ca am lucrat pentru aproximativ 3 luni la un patron respectiv din 25.05 si pana pe 05.08 si nu am luat niciun fel de salariu desi eu am ... (vezi toată discuția)
Vreau sã renunþ la contractul pe care l-am semnat. pot face asta? add2013 add2013 Buna seara. Nu stiu daca am gasit ramura corecta dar am nevoie de niste raspunsuri. Am contactat o firma pentru a obtine un loc de munca in strainatate. La ... (vezi toată discuția)