Buna seara
Va rog cum ma sfatuiti sa procedez in situatia in care nu mai pot scoate banii de la o firma spaniola unde am facut transporturi.
Scadenta era in 30 august dar cucoana de acolo ma abureste de 3luni ca nu are bani si nu are bani!Conditiile pietei..etc.Cei care au ramas incontinuare cu ei incaseaza cu normalitate.
Mentionez ca am facturat mai putin de cat am contractat initial pentru ca nu au fost de acord sa plateasca cum au promis si semnat, si-mi aduceau la cunostinta numai in momentul facturarii.De la 0,66cent/km transportat(am pactat in contract)am ajuns dupa 6 luni sa facturez la 0,60 au scazut cate o centima sau 2 luna de luna.Aparte au platit o amenda pentru soferul meu si mi-au luat in plus dublul sumei , partial cheltuielile ce le-au avut cu plata amenzii(comisioane) care le accept -normal ,ce ma deranjeaza este ca 1500 au spus ca a fost cheltuiala cu firma care s-a ocupat de aceasta problema.
Demonstreaza cu niste facturi ce pot reprezenta orice in opinia mea ei colaborand cu 100-200 de alte persoane cu camioane.
Asa ca am ajuns sa pierd jumatate din ce am lucrat.Firma este romaneasca.
Multumesc mult1Ce ma sfatuiti sa fac?
Exista un contract scris, ceva, cu clauze privind plata prestatiilor si modul de rezolvare a litigiilor?
Ce acte dovedesc prestatia dvs. si care sunt modalitatile de rezolvare a litigiilor prevazute in acestea?
Exista contractul de prestari servicii.Este stipilat clar ca plata se face la 60 de zile de la data facturarii ultima factura fiind 30.06.2009.Despre modul de rezolvare al litigiilor nu se pomeneste nimic.
Exista cate o copie dupa CMR-urile fiecarui transport efectuat pe baza caruia am emis factura.
Multumesc pentru timpul dvs.!
Factura-contract
eugenilean
Buna ziua. Ma poate lamuri cineva daca se poate emite factura fara a avea incheiat un contract comercial? Eventual si legislatia in domeniu? Multumesc ... (vezi toată discuția)