avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire bani garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire bani garantie

In contractul de garantie semnat cu angajatorul este specificat un termen de restituire a garantiilor retinute de " maxim 6 luni conform intelegerii partilor, ca o derogare de la art 16 din legea nr 22/1969, in baza art 969 Cod Civil " din momentul incetarii CIM..
Este legal acest termen ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:54, 14 Decembrie 2010
atata vreme cat partile au fost de comun acord cu acest termen, e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie materiala petrica_pascal petrica_pascal As dori sa stiu daca este legala , raportat la prevederile Legii nr 22/1969 actualizata , introducerea in acordul de constituire a unei garantii materiale ... (vezi toată discuția)
Garantie nerestituita Oanastefania Oanastefania Conform contractului de garantie, in maxim 6 luni de la incetarea contractului individual de munca suma retinuta in contul garantiei se restituie fostului ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantii rareshu87 rareshu87 am fost angajat la o societate comerciala timp de 2 ani cu functia de agent vanzari, timp in care in fiecare luna mi se retinea 30% din salariu ca si ... (vezi toată discuția)