avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... REABILITARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

REABILITARE

Am avut si eu o condamnare de 2 ani inchisoare conf.art.208 al.1-209Cp in anul 1996,si una de 1 an si 6 luni conf.art.215 al.1 Cp.in 2006.Pot fi reabilitat?si cum trebuie sa procedez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:07, 15 Decembrie 2010
Avin in vedere a doua infractiune abia in 2012 puteti formula cerere de realibitare, pentru prima puteati inca din 2004
Da, 4 ani plus jumatate din pedeapsa pronuntata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare catalin-candidatu catalin-candidatu salut,cand pot sa cer reabilitarea in instanta daca am fost condamnat in 19 dec.200 la 6 ani inchisoare si m-am eliberat in 24 mai 2004? poate sa-mi raspunda ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis, putin ajutor va rog IlieGeorge IlieGeorge Salutare. Am si eu o nelamurire,poate ma ajuta cineva. Pe data de 29.03.2012 am fost condamnat definitiv pentru Conducere fara permis si am executat 19 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi fac reabilitarea victor_id20 victor_id20 Vreau sa-mi fac si eu reabilitarea judecatoreasca dar nu sunt sigur ca se poate(daca a trecut termenul) si nu as vrea sa fac pasul asta si sa fie respinsa ... (vezi toată discuția)