Buna seara, va deranjez si eu cu cateva probleme.
As vrea sa fac succesiunea dupa bunica mea, care a decedat in1996. Mostenitori sunt cei 4 copii, printre care si tatal meu. Deoarece timpul nu-mi permite, as avea nevoie de cineva care sa se ocupe de tot ce este nevoie. Situatia este destul de complicata deoarece casa si terenul care se vor imparti sunt in Giurgiu, cei 4 frati nu vorbesc intre ei si nici nu avem titlul de proprietate. Avem doar certificatul de deces al bunicii, pe care l-am luat de la primarie.
As vrea sa stiu daca ma puteti ajuta sau daca imi puteti recomanda pe cineva care se poate ocupa de toate actele necesare si de formalitatile care se fac pentru aceasta succesiune.
Cu multumiri,
Florentina Nastase
Am cautat si pe net, dar nu am gasit un avocat din Bolintin Vale. Sunt destule drumuri de facut pentru acte si un avocat din Bucuresti nu stiu daca are timp pentru asa ceva.
Mostenire
adina77
buna seara
cum se face mostenirea?cat revine fiecarui mostenitor? in cazul unei a doua casatorii, sotii ambii decedati, nu sunt copii din a doua casatorie, ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sotie
doru58
Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)