avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand devine executorie o sentinta?....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand devine executorie o sentinta?....

La data la care a fost pronuntata solutia in sedinta Tribunalului?Sau la data la care sentita ajunge prin posta la angajator?
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 18:42, 15 Decembrie 2010
La data cand a fost pronuntata, daca este definitiva si irevocabila.
Concret...avem urmatoare solutie"08/12/2010 ,Admite acţiunea ca întemeiată. Obligă pârâţii să calculeze indemnizaţia de C.O. a reclamanţilor, fără aplicarea diminuării de 25 % şi să plătească diferenţele de indemnizaţie. Cu opinie separată."

Putem cere punerea in aplicare a acestei sentinte fara a mai astepta ca la scoala sa ajunga pronuntarea?
Imi cer scuze moderatorilor...mai adaug o precizare...sentinta noastra i definitiva si executorie,incanu i irevocabila
Inainte de a se demara procedura de executare silita, mergeti cu hotararea la debitor, solicitati plata drepturilor de care beneficiati prin hotararea emisa de instanta. In caz de refuz, adresati-va unui executor.
Problema i cam asa....
1.Inca nu a venit pronuntarea in scoala.
2.Guvernul pregateste o noua ordonanta de urgenta prin care sa amane pentru 2012 plata tuturor titlurilor executorii obtinute pana la 31 decembrie 2010.In prezent daca ai sentinta obtinta DUPA 20 mai 2010 o mai poti cere prin executare silita.
3.Noi vrem sa facem cererea catre angajator chiar azi,maine ,...pentru a nu intra in vigoare noua unei noi ordonnate de amanare....dar nu avem decat solutia postata pe site ul TRibunalului

Alte discuții în legătură

Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti civile-litigiu de munca cristi2306 cristi2306 Buna ziua.Am o mare nedumerire,cum este posibil ca in anul de gratie 2010 sa avem un sistem juridic asa de greoi si complicat?Sa ma explic: Am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort mgv mgv Bun ziua, am o intrebare ce poate parea stupida insa e important raspunsul ptr mine. Sunt intr-un proces de divort pe cale amiabila, fara avocati, am fost ... (vezi toată discuția)