avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand devine executorie o sentinta?....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand devine executorie o sentinta?....

La data la care a fost pronuntata solutia in sedinta Tribunalului?Sau la data la care sentita ajunge prin posta la angajator?
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 18:42, 15 Decembrie 2010
Vi s-a raspuns mai sus, hotararea devine executorie de la data pronuntarii .. si nu de la data comunicarii.
Asadar putem cere executarea ei....chiar daca nu este irevocabila?...
Da, se poate solicita executarea acesteia in acest caz, dar cu riscul intoarcerii executarii daca partea adversa castiga in recurs.
Sanatate va doresc tuturor:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti civile-litigiu de munca cristi2306 cristi2306 Buna ziua.Am o mare nedumerire,cum este posibil ca in anul de gratie 2010 sa avem un sistem juridic asa de greoi si complicat?Sa ma explic: Am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort mgv mgv Bun ziua, am o intrebare ce poate parea stupida insa e important raspunsul ptr mine. Sunt intr-un proces de divort pe cale amiabila, fara avocati, am fost ... (vezi toată discuția)