Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Pai...in cazul asta, imi pare rau. Dvs. cum ati castigat procesul? Cu probe sau fara? La fel trebuie sa realizati faptul ca, doar printro hartie(proba) puteti solicita pretentia. Restul....e "romanesc". Va puteti trezi de asemeni si cu o ordonanta potrivit careia, toate drepturile prevazute de LEGE, sa fie revocate. Si aici am solutia: ori deveniti magnat, care sa influentati legislativul potrivit intereselor personale, ori Binladen, ori prim ministru, ori.....emigrant.#-o
potrivit art. 289 c. mun. sentinta este definitiva si executorie... exista posibilitatea ca sa nu se puna in executare pana la epuizarea tuturor cailor de atac...
Exista pronuntarea favorabila noua,e publicata pe site ul Tribunalului...in acest sens am formulat intrebarea....intra in vigoare sentinta incepand cu 8 decembrie data la care a fost data,sau e vorba despre ziua in care sentinata ajunge prin posta in scoala?...avem proba, in registrul Tribunalului,e pe site ul TRibunalului....cum adica sa nu se puna in aplicare pana la epuizarea tuturor cailor de atac?
Domnule...cum am spus: este necesar proba MATERIALA. In caz de executare silita, cum se va obtine incuviintarea? Pe baza sit-ului tribunalului? Asteptati sa se emita decizia/faceti o cerere in aceasta privinta.Va trebuie proba scriptica(hotararea).
In alta ordine de idei: CAND MERGETI LA BANCA SA SCOATETI BANI, ESTE NECESAR BULETINUL, ASA-I? LA FEL SI CU HOTARAREA....TINE LOC DE "BULETIN" IN EXEMPLU DAT.
Sentinta divort
mgv
Bun ziua, am o intrebare ce poate parea stupida insa e important raspunsul ptr mine.
Sunt intr-un proces de divort pe cale amiabila, fara avocati, am fost ... (vezi toată discuția)