avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... COLABORARE PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

COLABORARE PFA

BUNA,AM INCEPUT IN LUNA 09 O COLABORARE (VANZARE PRODUSE) CU O FIRMA DIN BUCUREESTI,AM FACUT UN CONTRACT IN CARE SE SPECIFICA CA IN PRIMELE 3 LUNI AM O BONIFICATIE FIXA ,DOUA LUNI A FOST TOTUL IN REFULA ,A 3-A LUNA MI-AU PROPUS :D SA SEMNEZ O ANEXA LA CONTRACTUL FACUT IN LUNA 09 PRIN CARE SE SPECIFICA CA SUMA ACORDATA PRIMELE 3 LUNI ESTE MAI MICA (LA JUMATATE) DACA VANZARILE SUNT SLABE.IN URMA DISCUTIEI CU EI AM INTELES CA REFUZA SA PLATEASCA SERVICIILE PE LUNA A 3-A.CONFORM CONTRACTULUI SUNT OBLIGATI SA FACA LUCRUL ACESTA .CUM PROCEDEZ IN CAZ DE NEPLATA.MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 11:04, 15 Decembrie 2010
In masura in care nu ati semnatanexa la contract ramane aplicabila conventia in forma sa initiala. Va puteti adresa instantei de judecata pe calea procedurii reglementata de OUG 119/2007. In prealabil putei incerac solutionarea amiabila a litigiului trimitandu-le o notificare poate vor intelege si vor evita un litigiu.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv de conciliere adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am de recuperat un debit de la un client, i-am trimis invitatie la conciliere directa si azi trebuia sa vina la conciliere dar nu s-a prezentat.acum ... (vezi toată discuția)
Act aditional MF30 MF30 Buna ziua, Am semnat o anexa la contract plus un act aditional pentru acordarea unui bonus. Pe anexa specifica ca este valabila 3 luni de zile , dar nu a ... (vezi toată discuția)
Convocare la conciliere zsoli71 zsoli71 Buna ziua! Pe parcursul a catorva ani am avut o colaborare cu o persoana si am primit sume de bani care nu reprezinta datorie, imprumut sau contract de niciun ... (vezi toată discuția)