avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... agresiune fizica dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

agresiune fizica dupa divort

buna ziua,
unde sa depun o plangere impotriva fostului sot care ne agreseaza fizic si verbal pe mine si pe fiica mea,chiar daca pe 7 decembrie am avut divortul.
aseara ne-a batut si pe mine si pe fiica mea in varsta de 15 ani in prezenta baietelului de 6 ani.Ne ameninta ca ne omoara daca nu plecam din casa ,iar fiicei mele i-a spus "sa dispara".copiii sunt speriati,iar eu n-am unde sa ma duc pana vindem casa.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:47, 15 Decembrie 2010
depuneti plangere la politie.
sa chemati politia de cate ori se intampla chestiuni de genul asta. e mai greu apoi, in lipsa unor dovezi, sa faceti plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil frica frica Buna seara.Va rog sa ma sfatuti ce e de facut.Sunt recasatorit.Din prima casatorie a rezultat un baiat ce are acum 40 ani.Cu actuala sotie am o fiica de 30 ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala marian_20074 marian_20074 Nu ma pricep prea mult la avovatura dar as dori sa intreb ce pot face contra unui minor (baiat, 14 ani) care imi agreseaza tot timpul fetita de 10 ani, ultima ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o persoana alcoolica aureliaion aureliaion Buna ziua ,as vrea sa stiu ce se poate face in cazul persoanelor dependente de alcool. Cumnata mea cu sotul ei si 2 fetite locuiesc in aceeasi casa cu socrul ... (vezi toată discuția)