avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil

Buna seara.Va rog sa ma sfatuti ce e de facut.Sunt recasatorit.Din prima casatorie a rezultat un baiat ce are acum 40 ani.Cu actuala sotie am o fiica de 30 ani.Am ca proprietate o casa si un teren.Terenul l.am dat baiatului cu act de vanzare cumparare dar el l.a vandut.Casa hotarasem sa o lasam fetei dupa moarte,insa fiul ne ameninta ca ne omoara daca nu.i dam acum casa sa o vanda.Ce putem face?Ne este frica de el,este in anturaje proaste si nu mai avem liniste.Un mic sfat si o indrumare pe ce drum sa apucam,ce fel de acte sa fac atat sotiei cat si fiicei,sa stiu ca sunt in siguranta dupa moartea mea.Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:00, 16 Februarie 2011
complicata situatie din punct de vedere emotional. dvs puteti sa vindeti casa fiicei dvs. insa nimeni nu va poate garanta in cazul decesului dvs ca fiul dvs nu le-ar ameninta pe sotia si fiica dvs.ceea ce puteti face dvs este sa depuneti plangere penala fiului dvs pt savarsirea infractiunii de amenintare.
Este dreptul dvs de dispozitiei,in ce priveste bunul dvs pe care il puteti lasa cui doriti.
Formulati plangere penala la politiei pentru amenintare impotriva fiului dvs,iar de cate ori vine si produce scandal anuntati politia,care il va sanctiona,conf.Legii nr.61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire frica frica Buna seara.Va rog sa.mi dati un sfat.Sunt recasatorit de 30 ani,si am mostenit de la parintii mei o casa.Pot face act de vanzare cumparare sotiei?Poate fi ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Mostenire pentru copil aaalinaaa aaalinaaa buna ziua tuturor, am cumparat o casa veche de la mama mea,eram necasatorita,intre timp m-am casatorit .Sotul meu are un baiat din prima casatorie care ... (vezi toată discuția)