avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare sediu institutie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare sediu institutie

lucrez la o institutie publica care pana in luna august a avut sediul in sectorul 1 cand cladirea in care aceasta functiona a intrat in consolidare pe o perioada de un an de zile, iar pana atunci vom functiona intr-o cladire cu chirie tot in sectorul 1. In acest sens am depus la administratia financiara declaratia 060. Intrebarea mea este daca este corect ce am facut, daca mai am o alta obligatie in continuare (am inteles ca trebuie sa mi se dea un alt cod fiscal sau numai daca era sediul secundar in alt sector) si cum trec adresa pe antetul institutiei( sediul administrativ -cel vechi si sediu secundar cel nou - se trec amandoua?? ).Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristealuminitza , utilizator 14:48, 15 Decembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu secundar iclaudia19 iclaudia19 sediul secundar se declara si la administratie? am facut toate demersurile la registru mi s-a dat certificatul constatator si acum nu stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar de la 5 angajati in sus florina ciubotariu florina ciubotariu buna, as vrea sa-mi explice cineva cum sta treaba cu declararea sediului secundar si ce implica asta?suntem 5 angajati ai unei firme cu sediul in alt judet. ... (vezi toată discuția)
Declararea inchidereii punctului de lucru la administratia finaciara vasilemihaela23 vasilemihaela23 Am inchis mai multe puncte de lucru la Registrul Comertului, iar intrebarea mea este ce acte imi sunt necesare pentru a le inchide si la Administratia ... (vezi toată discuția)