In urma cu cateva zeci de minute am gasit in posta o somatie pe numelei tatalui meu de la o firma de recuperari in urma unui credit contractat de la BRD si neplatit. somatia suna cam asa:
La data expedierii prezentei scrisori figurati in continuare in evidentele EOS KSI ROMANIA cu o datorie de ....... Pana la data prezentei somatii am luat mai multe masuri legale in vederea solutionarii acestui litigiu.
Daca veti continua sa raspundeti negativ la incercarile noastre de rezolvare pe cale amiabila, pot aparea urmatoarele consecinte:
-identificarea bunurilor personale si scoaterea acestora la licitatie publica prin procedura executarii silite;
-solicitarea catre Angajatorul Dvs a retinerii unei parti din salariul fix in contul datoriei
-toate cheltuielile ocazionate de stingerea datoriei, inclusiv cele generate de comunicarea prezentei somatii vor fi suportate de dumneavoastra.
-in temeiul articolului 373 si 413 din cpc, putem demara executarea silita care va fi efectuata intre orele 6:00-20:00,chiar si in lipsa datornicului.
ALEGEREA VA APARTINE
Va mai prezentam 2 variante prin care mai puteti rezolva pe cale amiabila:
Plata integrala cu reducere sau Plata in rate.
Face parte din jocul lor sau chiar au o putere legala avand in vedere faptul ca nu fol cuv. INSTANTA /TRIBUNAL iar eu stiu stiu ca astfel de lucruri nu se pot fara hotarare judecatoreasca care mai stiu ca trebuie sa fie si definitiva ?