avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara hotarare judecatoreasca

buna sunt amenintat de krupp -o firma de recuperare de datorii la banci-ca o sa fiu executat silit daca nu platesc 30 milioane ca atat mai aveam de plata la brd. eu as dori sa stiu daca se poate face asta fara o hotarare judecatoreasca in sensul asta sidaca trebe hotararea asta daca ea se poate da fara proces
stiu ca la car se intampla ca se trece la retineri fara proces da daca se putea face asa de ce nu s-a facut de 2 ani si pana acum .va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ganeacristi , utilizator 19:55, 25 Aprilie 2014
De regula contractul de imprumut reprezinta titlu executoriu
Procedura de incuviintare executare silita se face fara citarea partilor.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
mutumesc pt rspuns totusi de ce daca e asa simplu nu fac poprire pe salariu mai repede adik de 2 ani nu am mai platit
chiar am crezut ca trebe sa fie un proces acolo invocam si eu ce puteam. in sfarsit daca se face fara proces atunci cine hotareste suma/
mai am si alte 2 credite la care platesc
Daca apreciati ca detineti motive intemeiate puteti formula contestatie la executare
Nu aveti ce contesta deocamdata ca nu ati ajuns la executare silita. Daca veti fi somat de executor sau vi se infiinteaza poprire pe salariu, atunci faceti contestatie in termen de 15 zile de cand aflati ca sunteti executat silit.
Problema e ca datoria tot creste pana la executare si apoi.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Retineri car din salariu Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la institutie am primit un tabel pentru retineri de la un C,A,R,, cf legii 122/1996 privind regimul juridic al CAR ,art 2(3),, contractele de imprumut sunt ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu Tisha89 Tisha89 Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)