avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

marfa care nu o mai am pe stoc , ce acte se emite in contabilitate ?
si la produsele electronice care sunt in garantie ,piesele care se inlocuiesc (fara factura )cum le scad din gestiune
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:32, 16 Decembrie 2010
Bon de consum. La cele care lipsesc depinde de situatie, daca au disparut pur si simplu se trec pe cheltuiala nedeductibila.
Dvs. trebuie sa emiteti un bon de comanda-reparatii la primirea produselor electrocasnice defecte . La acesta anexati bonul de consum in care sunt inscrise piesele inlocuite,astfel incat sa fie justificata iesirea acestora din gestiune.

Exista si programe care va pot ajuta sa intocmiti toate acestea,fara prea mare efort,inclusiv descarcarea gestiunii .

[ link extern ]

Cu privire la marfa pe care nu o mai aveti pe stoc ,va referiti de fapt tot la aceste piese inlocuite la produsele defecte ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piesele in garantie carabela_anca carabela_anca Am urmatoarea situatie: vand o piesa la care acord garantie. Dupa un timp clientul vine si mi-o lasa in custodie pana la rezolvarea garantiei.Eu incarc aceasta ... (vezi toată discuția)
Promotie pt.stimularea vanzarilor lyly-ana lyly-ana Buna ziua. Societatea X are in stoc unele produse cu vechime ff mare. Pentru ca aceste produse nu se vand(mai au termen de valabilitate ,dar nu foarte mare) ar ... (vezi toată discuția)
Marfa pe stoc adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spune-ti daca e corect in 2010 s-a inchis un punct de lucru -magazin vanzare materiale constructii si a ramas marfa pe stoc in valoare de ... (vezi toată discuția)