avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calitate procesuala pasiva punct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calitate procesuala pasiva punct de lucru

Buna seara,
In cazul unui litigiu de munca au catitate procesuala pasiva atat societatea cu personalitate juridica, cat si punctul de lucru / sucursala acesteia, care a incheiat contractul de munca si a emis decizia de concediere ?
Multumesc pentru un raspuns prompt.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 16 Decembrie 2010
Numai societatea cu care ati incheiat CIM
Calitatea procesuala pasiva o are societatea .... punctul de lucru poate avea o astfel de calitate numai in conditiile in care are delegare de competenta in ceea ce priveste incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a incheia si de a desface cim al unei sucursale costi2001 costi2001 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune, foarte importanta, atat pentru mine, cat si pentru alti colegi din tara, si anume: In urma cu 1 an m-am ... (vezi toată discuția)
Delegarea de competente intr-o societate pe actiuni FRD FRD Cum ar trebui sa se procedez corect avand in vedere urmatorul aspect. O societate pe actiuni dintr-o tara membra ue isi infiinteaza in Romania o sucursala.Isi ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - incetarea activitatii, cu acordul bilateral al partilor nikitta_1972 nikitta_1972 Buna ziua, As dori sa stiu daca este \"necesara\" incetarea, cu acordul bilateral al partilor, a raporturilor contractuale de munca, in situatia in care, sunt ... (vezi toată discuția)