avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile concediu odihna-vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile concediu odihna-vechime

Cate zile de concediu poate avea un angajat cu o vechime de 25ani?
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 09:59, 16 Decembrie 2010
Daca prin CCM unitate / ramura nu este stabilita durata COdh, in mod obligatoriu este prevazuta in CIM. Legislativ, minim 21de zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul de odihna solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa-mi spuneti cate zile de CO are dreptul unangajat. Conf. Contractului unic pe tara stiu ca 21de zile. V-as ruga daca se poate sa-mi spuneti cate zile ... (vezi toată discuția)
Spor vechime carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna Ziua ! Unde anume este stipulata obligativitatea angajatorului de a acorda un spor de vechime, fie el si nediferentiat, inclus in salariu ? ( chestiune ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna cineva2009 cineva2009 buna ziua As vrea sa stiu cate zile de concediu se acorda pt vechime de 13-14 ani va multumesc (vezi toată discuția)