avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale CERTIFICAT FISCAL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

CERTIFICAT FISCAL

AM UN AUTOTURISM PE CARE VREAU SA L VAND,AM TOATE TAXELE PLATITE LA ACEST AUTOTURISM, IAR CAND MA DUC SA MI ELIBEREZE CERTIFICATUL FISCAL CEI DE LA PRIMARIE SPUN CA MAI AM SI ALTE DATORII CARE VOR APARE IN ACEST CERTIFICAT.
INTREBARE:
NU SE POATE ELIBERA CERTIFICAT FISCAL NUMAI PENTRU AUTOTURISM CARE ESTE ACHITAT LA ZI?
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 01:24, 20 Decembrie 2010
In certificatul de atestare fiscala se mentioneaza toate debitele aferente rolului fiscal al unui contribuabil. pentru ca fiecare contribuabil poate avea un singur rol fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto, legalitate conditionare eliberare adeverinta de la impozite si taxe marianv_03 marianv_03 Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal la inmatricularea unui autoturism care nu a fost inscris pe rol eugenpn eugenpn Am cumparat din Germania si introdus in tara la mijlocul lui octombrie anul trecut un autoturism. Stiam ca nu o sa am nevoie de el decat 1-2 luni (stiam ca am ... (vezi toată discuția)
Buna soțul meu are o cota de 12.50(1000mp) dintr-un teren de ... Criss inna Criss inna Buna Soțul meu are o cota de 12.50(1000mp) dintr-un teren de 8000 mp în București dintr-o mostenire .Mai sunt 5 mostenitori Pana anul acesta terenul a ... (vezi toată discuția)