avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... politia economica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

politia economica

in ce conditii pot face o reclamatie la politia economica si in special sunt limitata numai pe anumite subiecte?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 10:54, 16 Decembrie 2010
Puteti face reclamatie in orice conditii.
In cazul in care nu face obiectul lor sau excede sferei de competenta , politia economica cerceteaza aspectele ce fac obiectul lor de activitate iar pe celelalte le redirectioneaza spre competenta cercetare si solutionare la institutia cu atributii in domeniu.
Cititi OG 27/2002- privind solutionarea petitiilor
Efectuati plangere la Inspectoratul judetean de politie conform OG 27/2002- privind solutionarea petitiilor, iar daca aspectele sesizate sunt de competenta serviciului de investigare fraude va fi solutionata de ofiterii acestui serviciu.
Daca sunt elemente de natura penala, va trebui sa va adresati Parchetului sau Inspectoratului de Politie, competent cu o plangere penala, care va primi un numar unic de la Parchet si procurorul va da indrumari privind modul de cercetare si solutionare pentru infractiunea respectiva.
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui adresez plangerea penala? C_CRISTINA C_CRISTINA Cui adresez plangerea penala pentru emiterea unor cecuri fara acoperire? Politiei? Procurorului? Pot sa fac aceeasi plangere pentru 2 infractiuni? Atat pe ... (vezi toată discuția)
Petitie online adresata institutiilor publice(anaf,politie, etc) ContSters384238 ContSters384238 Ce reprezinta petitia online din punct de vedere legal? Ce obligatii au institutiile primitoare? Ce drepturi au petitionarii? Este vreo legatura intre o ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta??? mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati cu o dilema! Am facut o plangere la Parchetul de pe langa Tribunal,pentru a fi cercetat un executor bancar,dupa o vreme am primit o ... (vezi toată discuția)