buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati in lamurirea unei hot. jud., pentru ca, spre rusinea mea, nu prea o inteleg si sa obtin o audienta este aproape imposibil in orasul nostru pentru a ma lamuri .
lucrurile stau in felul urmator : '' ..... obliga pe parat sa plateasca reclamantei o pensie de intretinere de 33 %din venitul minim pe economie, lunar , in favoarea minorilor x si y, cate 16.5 % pentru fiecare, incepand cu data pronuntarii prezentei hotarari , ../../...., pana la implimirea de catre fiecare minor a varstei de 18 ani. ''
acest lucru inseamna ca pensia este stabilita procentual ?
si va rog sa ma mai lamuriti asupra unui aspect . tatal copiilor s-a angajat imdeiat dupa infatisare, bineinteles pe un salariu net superior celui din aceasta hotarare.pentru marirea pensiei de intretinere trebuie acum sa incep alt proces? cu multumiri, erin_b
Da,pensia de intretinere a fost stabilita procentual,respectiv 33% (16,5 pentru fiecare copil).
In ceea ce priveste marirea pensiei,este necesar sa introduceti o actiune la instanta de judecata avand ca obiect marirea pensiei de intretinere.
Pensia dvs.a fost stabilita in functie de venitul minim pe economie.
Daca sotul dvs. s-a angajat ulterior...dar o angajare cu forme legale,este necesara nu o majorare pensie ..ci din nou o actiune de stabilire pensie dar de data aceasta in functie de veniturile realizate de catre acesta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensia alimentara
dana12345
am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77 de lei pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)