avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am nevoie de un sfat competent
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am nevoie de un sfat competent

Presedinta asociatiei de proprietari refuza sa respecte art.10 din legea 230/2007,nu semneaza confirmarile de primire prin care ii trimit cererile mele,nu raspunde nici la cererile puse de catre mine in cutia administratiei iar primaria sector 4 imi raspunde la toate sesizarile sa ma adresez instantei si sa platesc expertiza contabila.Cum sa fac sa intru in posesia documentelor justificative pe baza carora se intocmesc listele de intretinere,avand in vedere ca acestea sunt incarcate abuziv.In instanta trebuie sa fac dovada ca am contestat listele in termen de 10 zile de la afisare dar atata timp cat asociatia refuza sa semneze de primire orice contestatie de a mea nu mai stiu cum sa fac aceasta dovada in fata instantei.Va multumesc tuturor!
Cel mai recent răspuns: gaskoe , utilizator 18:57, 22 Martie 2008
1.Puteti sa-i trimiteti notificare prin executorul judecatoresc ,prin care sa ii puneti in vedere ca are obligatia prezentarii documentelor .
2.Executorul ii va pune in vedere ca in termen de _____zile de la primirea ,comunicarea sau afisarea notificarii sa prezinte documentele solicitate.
3.In cazul refuzului pueteti sa actionati in judecata Asociatia de Proprietari pentru obligatie de a face .
4.Atentie, notificarea de care vorbeam e utila in astfel de actiuni, altfel se resping ca prematur introduse
Multumesc frumos si v-as ramane indatorat daca m-ati indruma catre un site de pe care sa descarc un model sau formular de notificare:),cu mult respect, Stefan.
Va face executorul notificarea respectiva.
Am luat legatura cu un notar care mi-a spus ca ma costa 100 RON daca vin cu notificarea intocmita deja...Credeam ca mai pot primi un mic ajutor in privinta unui formular.Oricum,eu va multumesc pentru ajutorul dvs. si gestul plin de altruism pe care l-ati facut pentru mine intr-o lume atat de egoista!
Dumnezeu sa va ajute!
Pai cine v-a trimis la notar? Scrie cumva cuvantul notar in raspunsurile de mai sus?

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari pe scara de bloc denissse denissse Buna ziua , Sunt presedintele unei asociatii de proprietari constituite pe o scara de bloc. Blocul a ramas ca asociatie de locatari iar presedintele si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului administrator de a preda actele mmartel82 mmartel82 Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna aprilie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei ... (vezi toată discuția)