Presedinta asociatiei de proprietari refuza sa respecte art.10 din legea 230/2007,nu semneaza confirmarile de primire prin care ii trimit cererile mele,nu raspunde nici la cererile puse de catre mine in cutia administratiei iar primaria sector 4 imi raspunde la toate sesizarile sa ma adresez instantei si sa platesc expertiza contabila.Cum sa fac sa intru in posesia documentelor justificative pe baza carora se intocmesc listele de intretinere,avand in vedere ca acestea sunt incarcate abuziv.In instanta trebuie sa fac dovada ca am contestat listele in termen de 10 zile de la afisare dar atata timp cat asociatia refuza sa semneze de primire orice contestatie de a mea nu mai stiu cum sa fac aceasta dovada in fata instantei.Va multumesc tuturor!
luati legatura cu cei de la Federatia Asociatilor de proprietari
str sfintii apostoli nr 44 sect 5
021/3355232
au chiar si o cerere tip pt verificare de gestiune
in general presedinti de asociatie sunt speriati e Radu Opaina , apare des la tv
stiu ca se plateste o taxa dar mai mult nu....nu sunt experta ,doar ce m-am lovit in viata de probleme...
verificati si acolo nu strica...daca nu e rezolvare ramane doar executorul....
Multumesc mult,mea culpa,deci executorul judecatoresc este cel care mi-a spus acest lucru.Am gresit eu titulatura dar in final rugamintea mea ramane aceias,exista pe undeva un site,forum orice de pe care sa pot cunoaste cat de cat macar termenii pe care sa ii formulez pentru a intocmi acea notificare.Deci platesc taxa exec. jud. ptr. a trimite un agent cu notificarea formulata deja.Va multumesc!
Va multumesc mult si cred ca un om necajit si care fost oropsit in diverse ipostaze de viata de cei carora ar trebui sa le spunem oameni,poate gandi si ajuta un semen de al sau aflat in mare necaz si neputincios in lupta cu indolenta si nepasarea unor factori ce ar trebui sa faca lumina in toate cazurile in care li se solicita aflarea adevarului.Ma inclin in fata dvs. precum si in fata acelor doamne (domni) avocati care m-au sfatuit.
Puteti trimite un exemplar al contestatiei prin posta, cu confirmare de primire. Cind veti primi confirmarea de primire, sa fiti convinsa ca scrisoarea a ajuns unde trebuie, pentru ridicarea ei fiind nevoie de stampila asociatiei de proprietari, pe care doar presedintele are dreptul sa o detina.