avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor somaj

Sotul meu şi-a încetat activitatea la data de 26.08.2010 pe baza art.55(b). Din data de 01.09.2010 până la data de 05.12.2010 a beneficiat de indemnizaţie pentru creşterea copilului preluând acest statut de la mine care am reluat lucrul în învăţământ de la începutul anului şcolar. Aş dori să ştiu dacă în acest caz beneficiază de ajutor de şomaj. Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:02, 17 Decembrie 2010
Beneficiaza de indemnizatie de somaj daca, dupa CCC, ii inceteaza CIM din motive neimputabile salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil ancabuf ancabuf Buna ziua Problema sta in felul urmator: - lucrez in invatamant si sunt in concediu de crestere copil pana in data de 19.11.2011. - inainte de a intra in ... (vezi toată discuția)
Somaj si alte drepturi asimilate flary23 flary23 Buna ziua, Pot beneficia de somaj, in ce temai legal, in cazul in care dupa ce m-am intors din concediu crestere copil am plecat la o alta firma cu acordul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului NicoletaFulias NicoletaFulias Buna, As dori sa stiu ce am de facut in cazul in care vreau sa fac un copil si nu am mai muncit muncit in tara de la 01.01.2013. La 31.12.2012 mi s-a desfacut ... (vezi toată discuția)