avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... corectarea unei procuri cu legalizare de semnatura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

corectarea unei procuri cu legalizare de semnatura

cine trebuie sa modifice sau sa corecteze continutul unei procuri simple care va fi legalizata de notar prin legalizare de semnatura? eu cel care am scris procura sau notarul in fata caruia ma prezint si care semneaza corectura, sau trebuie rescrisa si pe ce baza legala. este acest lucru valabil si in Europa , respectiv Germania?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:04, 19 Decembrie 2010
eu am scris procura , iar notarul mi-a sters cateva cuvinte si a semnat de modificare.Oare nu trebuia rescrisa?avea dreptul sa modifice procura chiar si cu consimtamantul meu sau nu?
din ce ati scris dvs rezulta ca notarul doar a legalizat semantura dvs pe inscrisul care i-a fost prezentat, deci nu are ce sa rectifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare imputernicire Corina T. Corina T. Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am fost solicitata pentru legalizarea unei imputerniciri; intrucat nu am experienta in astfel de proceduri, as avea ... (vezi toată discuția)
Procura notar deutschland asivst asivst Am o intrebare legata de o procura. Am facut o procura fiului meu pentru a-mi transfera banii din tara in Germania si a-mi inchide contul.Procura am scris-o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mentiune la orc doinytza doinytza Am o problema f.urgenta si sunt in dilema: sc cu patroni p.f.straine, modifica o clauza din actul constitutiv prin hot.aga. Hot.aga este in limba respectiva, a ... (vezi toată discuția)