avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FUMATUL IN SCARA DE BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FUMATUL IN SCARA DE BLOC

am un vecin care fumeaza pe scara. am un copil mic si imi intra fum in casa. l-am rugat de nu stiu cate ori sa nu mai fumeze. as incerca legal sa-l conving si nu altfel. daca puteti sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: budsorinel , utilizator 21:06, 19 Decembrie 2010
un etaj mai sus ar fi acoperisul, eu stau la etajul 4 acesta fiind ultimul . .pe balcon a mai fumat dar avea probleme cu vecinul de sub el. fumatorul( vecinul cu pricina) scruma pe hainele celui de sub el. este un nesimtit iar cu vorba buna , credeti-ma am incercat fara rezultat. este o problema de bun simt intradevar, dar uni nu il au mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat in scara blocului THEODORA30 THEODORA30 Buna seara,de ceva timp in blocul unde locuies chemam pompierii cam o data la 2 zile,cineva fumeaza la ghema si nu stinge tigara,fiind un bloc cu ... (vezi toată discuția)
Vecini care scrumează la mine in balcon JamesBond007 JamesBond007 Buna ziua. Ce se poate face cu vecinii de deasupra care fumează și tot scrumul din tigarile lor ajunge la mine in balcon? Și mai este o problema: scutura ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa legal de un fumator? Naeadrian1 Naeadrian1 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Locuiesc intr-un bloc de locuinte la etajul 2 din 4. Vecina de sub mine fumeaza de rupe pe balcon. Tot fumul de ... (vezi toată discuția)