avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program de liniste?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program de liniste?

Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc in care vecinii sunt destul de galagiosi. Problema mea si a sotului meu este ca noi trebuie sa ne odihnim, sa citim, sa invatam, suntem medici si avem garzi, examene...etc Intrebarea mea este : exista, din punct de vedere legal, vreun program de liniste in blocuri?
Cel mai recent răspuns: LunguT , utilizator 17:55, 26 Octombrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua ,
ce pot face daca vecinul de deasupra mea canta de dimineata de la ora 9 pana la ora 17.00.
nu pot citi o carte , nu pot sta la TV , cateodata nici la telefon nu pot vorbi normal.
Multumesc
Discutati cu vecinul dumneavoastra si poate va intelege.
Daca nu intelege ca apartamentul este un spatiu de locuit si nu sala de concerte, faceti sesizare la politie.
am discutat si nu intelege ... de fapt nu ii pasa.La politie nu e treaba cu programul stabilit de lege? doar intre 13 si 14 este ora de liniste?
multumesc
Salut ,
sa va spun ce am mai facut : sesizare on-line la Politia Locala.Au venit au discutat cu partile implicate si ...nimic.A doua zi individul a luat-o de la capat cu concertul.Dupa vreo luna iar mi-am iesit din pepeni neputand sa ma odihnesc dupa un week lucrat full si am sunat la Politia Locala la ora 13.40.Mi s-a spus ca va veni un echipaj sa vada ce zgomot face si sa il sanctioneze.A venit echipajul la ora 14.30 si bineinteles cantaretul si-a incheiat concertul.A vorbit si a motivat ca eu sunt nebunul care il stresez si ca daca nu l-a prins in fapt nu exista motiv de sanctionare.
Nu mai stiu ce sa fac deoarece a le-a zis politistilor ca va face galagie cand vrea el cu exceptie ora de liniste 13-14.00.
Sfatuiti-ma cum sa fac legal sa il sanctioneze autoritatile pe acest om la orice ora.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre chiriasi seranno seranno Servus. Sunt student in Cluj-Napoca si stau in chirie. De cand m-am mutat in apartamentul in care stau momentan am avut probleme cu vecinul care sta cu un ... (vezi toată discuția)
Chiriasii de deasupra mea ma deranjeaza cu muzica simfonica Ommmm Ommmm Buna ziua. Chiriasii de deasupra mea asculta muzica simfonica si se aude prin pereti si asta imi creaza o stare de discomfort, chiar imi este teama sa nu ma ... (vezi toată discuția)
vecini neintelegatori. Georgiana R Georgiana R Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu linistea publica. Eu stau la bloc si de vreo doua - trei saptamani un vecin , care de fapt sta in scara de ... (vezi toată discuția)