avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVENIREA LA LOCUL DE MUNCA DIN CONCEDIUL CRESTERE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVENIREA LA LOCUL DE MUNCA DIN CONCEDIUL CRESTERE COPIL

Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in concediu pt cresterea copilului mai am pana in lina martie si am gasit un alt loc de munca unde ar trebui sa incep serviciul in luna ianuarie. Intrebarea este pot cere firmei sa imi dea actele sa ma angajez in alt loc sau trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca si sa imi dau demisia??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 20 Decembrie 2010
trebuie sa faceti cerere pt incetarea suspendarii, apoi se face actul de incetare a suspendarii contractului de munca si abia apoi puteti sa cereti incetarea cu acordul partilor sau prin demisie cu preaviz de 15 zile
calotaadina a scris:

Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in concediu pt cresterea copilului mai am pana in lina martie si am gasit un alt loc de munca unde ar trebui sa incep serviciul in luna ianuarie. Intrebarea este pot cere firmei sa imi dea actele sa ma angajez in alt loc sau trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca si sa imi dau demisia??

Faceti cerere de reluare a activitatii si totodata cerere de incetare a c.i.m. cu aceeasi data fie cu acordul partilor (in acest caz, nu se acorda preaviz), fie prin demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de renuntare la locul de munca dupa ccc mariacri2010 mariacri2010 Buna ziua Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca. Va rog ajutati-ma cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului crisvasi crisvasi in martie se termina cei 2 ani de concediu cu cresterea copilului si nu vreau sa ma mai intorc la vechiu loc de munca .ce trebuie sa fac sa-mi depun cerere de ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)