avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere a copilului

in martie se termina cei 2 ani de concediu cu cresterea copilului si nu vreau sa ma mai intorc la vechiu loc de munca .ce trebuie sa fac sa-mi depun cerere de demisie sau pur si simplu imi caut alt loc de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 2 Februarie 2013
Mia intai va trebui sa depuneti o cerere de reluare a activitatii si, totodata , o cerere de incetare a c.i.m. - fie prin demisie , fie cu acordul partilor.

Parerea mea, este sa faceti acest lucru numai dupa ce va gasiti un alt loc de munca ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare concediu crestere copil Albescuioana Albescuioana Buna seara!sunt o mamica care tocmai termina concediu crestere copil(am nascut pe 20 mai 2012 si trebuie sa reiau activitatea pe 20 aprilie.eu nu am instiintat ... (vezi toată discuția)
Revenirea la locul de munca din concediul crestere copil calotaadina calotaadina Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in concediu pt cresterea copilului mai am pana in lina martie si am gasit un alt loc de munca unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)