avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... numar persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

numar persoane la intretinere

Am urmatoarea situatie : la intretinerea aferenta lunii octombrie m-am trezit ca trebuie sa platesc intretinerea pentru 4 persoane si nu pentru 2 cat locuiesc acolo. Am cerut lamuriri administratorului si raspunsul acestuia a fost ca un vecin a reclamat faptul ca in respectivul apartament locuiesc mai mult de doua persoane asa ca automat a trecut 4 persoane la intretinere . Ma intereseaza daca administratorul are baza legala pentru aceasta actiune .
As dori sa mentionez si faptul ca acel apartament este inchiriat fara forme legale la 2 domnisoare care ocazional mai primesc vizite din partea unor prieteni sau prietene
Cel mai recent răspuns: Tanța iorga , utilizator 16:17, 11 Aprilie 2018
Bună ziua vreau și eu să știu dacă eu sunt trecută la întreținere într-o locație și plătesc dar locuiesc la o alta locație trebuie să plătesc și aici întreținere ? In condițiile care merg și la locația care plătesc doua sau trei zile pe săptămână mulțumesc frumos aștept răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca locuiesc legal si daca am aceleasi drepturi in bloc ca toti ceilalti locatari st3fania st3fania Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri foarte vechi la care nu am gasit inca niste raspunsuri clare. Locuiesc intr-un apartament cu chirie dar am decat un ... (vezi toată discuția)
Chiriasul si propietarul: sustragerea de la plata bucurescu bucurescu buna seara, am inchiriat un apartament unei familii compuse din 4 membrii. De anul trecut si pana in prezent la intretinere chiriasul a declarat doar 3 pers. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatia de proprietari ileanaserban ileanaserban Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este in proces de partaj cu mama mea, care a parasit domiciliul acum 20 de ani. Au divortat ... (vezi toată discuția)