avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mica reforma.cai de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mica reforma.cai de atac

Supun discutiei un aspect care nu-l pot pricepe nicicum.
Prin modificarile recente adusa C. pr. civ., Judecatoriile urmeaza sa decida in litigiile privind creante de pana la 2000 de lei.Caile de atac ordinare nu mai pot fi folosite.Insa, pot fi folosite caile extraordinare de atac cu argumentul ca sentinta judecatoriei este definitiva si irevocabila?
Multumesc, si astept orice opinii.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:51, 20 Decembrie 2010
Da, asa grăit-a mica diforma.

Da, daca sunt indeplinite conditile de exercitare ale acestor cai de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura simplificata a judecatii Flavius1984 Flavius1984 Dacă această postare trezeşte interesul vreunor colegi şi va părea interesanta, vă rog să va exprimati opiniile contrar celor prezentate (sau ... (vezi toată discuția)
6 luni termen cedo raportat la momentul prezent ContSters83715 ContSters83715 in noiembrie 2010 instanta de recurs la litigii de munca ( CAB) s-a prnuntat in condica... in ianuarie 2011 am xeroxat sentinta civila d recurs care nu se ... (vezi toată discuția)
Cai de atac decizie irevocabila stanger stanger Unde se mai poate ataca o decizie irevocabila in care persoanei juridice adica paratului i se cer despagubiri de catre o persoana fizica, iar cazul a fost ... (vezi toată discuția)