avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva

Mai este in vigoare Decretul 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva ? Se aplica
la acest moment in asociatiile de locatari-proprietari?
Scuze,am fost plecat .Iata cum sta treaba.In aug2003 am montat apometre intr-o garsoniera in cre pina in noiembrie 2003 nu a stat nimeni[e a sotiei dinainte de casatorie] m-am prezentat in noiembrie 2003 sa platesc intretinrea pe sept si oct si m-am trezit cu un consum de apa rece de 64m3 respectiv 96m3 pe cele doua luni am demostrat cu acte originale de montare si citirea apometrelor care la apa rece era 4m3 am refuzat plate ,au urmat corespondente cu autoritatile de la primarie in care mi se dadea dreptate .mi sa incasat bani incepind cu luna dec2003 pina in aprilie 2007 cind cu tote insistentele mele nu mi sa mai primit bani pina in prezent invocindu-se faptul ca nu am achitat ce le doua luni pe 2003.it tot acest timp i-am rugat sa ma dea in judecata ,nu au facut-o decit in aprilie 2010 si acum ne judecam,pentru ca nu doresc sa platesc acele doua luni si penalitatile adaugate la intretinetre suma care nu e de neglijat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere tatianato tatianato Buna ziua .Am o problema:am o restanta la intretinere iar administratorul nu imi incaseaza luna curenta ci imi taie chitanta pentru restanta,nu inteleg scopul ... (vezi toată discuția)
Contestatia penalitatilor de intarziere la plata cheltuielior de intretinere ralume78 ralume78 In decembrie 2010 s-au afisat la avizier penalitati de plata aferente cheltuielior de intretinere pentru perioada 2005-2010. In urma adresei facute catre ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere filimonandreea filimonandreea buna ziua ! Sunt si eu un restantier la intretinere, ca multi altii nu de rea credinta incepand cu anul 2002 pana in prezent; pana acum cateva luni de ... (vezi toată discuția)