avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ACORD DE CONFIDENTIALITATE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ACORD DE CONFIDENTIALITATE

La incheierea unui cim cu unul dintre salariatii societatii sa incheiat un acord de confidentialitate in urma caruia societatea trebuie sa-i plateasca fostului salariat o suma neta de bani: 1000 lei net.
acesta suma este impozabila?.
care ar fi monografia contabila in acest caz?
cum se declara?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Danut Ruse , Avocat 16:21, 20 Decembrie 2010
Aceasta suma este considerata venit si se impoziteaza ca atare. Daca aceasta este suma neta, firma ce va plateste aceasta clauza, trebuie sa achite catre stat obligatiile banesti din suma bruta avuta in vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 #-o Itm-ul s-a pus serios pe controale. Am primit o adresa astazi de la ITM , prin care suntem instiintati ca, asociatia de proprietari trebuie sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Cine plateste 16% la drepturi de autor? anmarr anmarr situatia este urmatoarea: eu- p.f. am incheiat un contract de drepturi de autor cu o societate, negociind suma pe care tb sa o primesc in urma serviciilor ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata contributie pensie pe if dan_pasla dan_pasla Buna ziua! In lege se mentioneaza\"IV. persoanele care realizează, în mod exclusiv, un venit brut pe an calendaristic echivalent cu cel puţin de 4 ori ... (vezi toată discuția)