@florindbro
Ce sustine debitorul in intaminarea depusa la dosar, in legatura cu adresa de domiciliu?Cum au motivat instantele cele doua solutii?
Luati in considerare si faptul ca, in conformitate cu disp. codului de procedura civila, "paratul" poate sa aleaga un domiciliu pentru comunicarea actelor procedurale.
Sau... Art.98 din C.proc.civ. , care prevede, de exemplu, faptul ca:"Schimbarea domiciliului uneia dintre parti in timpul judecatii trebuie,
sub pedeapsa neluarii ei in seama, sa fie adusa la cunostinta instantei prin petitie la dosar, iar partii potrivnice prin scrisoare recomandata, a carei recipisa de predare se va depune la dosar o data cu petitia prin care se instiinteaza instanta despre schimbarea domiciliului."
Ar trebui sa ne dati mai multe detalii cu privire la speta... iar executorul, chiar daca insista - ajungand "intr-o locuinta" unde va intalni dovezi clare ca aceasta nu apartine debitorului si ca debitorul nu are nici un fel de bunuri in acel loc/locul "executarii" - va constata "situatia de fapt"/ceea ce sustineti dvs. si va incheia un p.v. cu privire la situatia existenta, consecinta directa fiind
posibilitatea incetarii executarii silite.
Executorul are mai multe drepturi...toate prevazute de legea executorilor judecatoresti (cu ultim. modif.), de c.proc. civila, de legea privind reforma in justitie etc.
www.avocatnet.ro/content/art...
In cele din urma, raul pe care il vedeti dvs., s-ar putea transforma intr-un "bine", avantaj-debitor...ce sa zic...eu sunt mai optimista insa, depinde si de alte aspecte ale spetei dvs. pe care nu ni le-ati spus, si in consecinta, nu le cunoastem.