avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare cim ingrijire copil handicap 7 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare cim ingrijire copil handicap 7 ani

buna ziua, as dosi sa aflu in baza carei legi, articol se poate suspenda un contract individual de munca pentru ingrijire copil cu handicap pana la 7 ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:08, 20 Decembrie 2010
Art. 51 C.mun. prevede :
(1) Contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa salariatului, în următoarele situaţii:
......
b) concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani sau, în cazul copilului cu handicap, pentru afecţiuni intercurente, până la împlinirea vârstei de 18 ani;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire copil cu handicap antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Va rog un raspuns la intrebarea mea. Ce trebuie sa faca o SC in cazul in care o salariata care a fost in ingrije copil pana la varsta de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Loc de muncă pierdut Monica Gabar Monica Gabar Buna seara am o nelămurire în următoarea privința sunt în concediu creștere copil cu handicap grav până la împlinirea vârstei de 3 ani a copilului. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o angajata care este in concediu crestere copil ... mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Am o angajata care este in concediu crestere copil conform art. 51 alin 1 lit a pana la 3 ani. Certificatul de handicap al copilului are o ... (vezi toată discuția)