buna seara,am si eu o intrebare un pot sa vad stadiul dosarului depus pt fonduri europene axa prioritara 4,cam cat dureaza pana se primeste un raspuns.
multumesc
buna seara, inteleg ca va referiti la POS CCE AXA 4 DI 2_ de la data depunerii in aprox., 4 luni primiti o notificare de aprobare privind indeplinirea criteriilor de conformitate administrativa si de eligibilitate aceasta notificare reprezinta insa, numai aprobarea dreptului de a efectua activitati care reprezinta "inceperea lucrarilor" (Start of Work) si nu aprobarea proiectului n-as putea sa apreciez in cat timp Comitetul de Selectie va comunica aprobarea sau respingerea finantarii, depinde de volumul de munca, etc... ptr alte informatii puteti apela chiar la Organismul Intermediar de Energie, facand referire la numarul de Inregistrare
sper ca in cazul dumneavoastra sa fie aprobare.
mult succes!
multumesc pentru raspuns,inseamna ca mai am de asteptat 2 luni abia atunci pot merge la banci pt o cofinanatare.
POS CCE AXA 4 DI 2 la aceasta axa ma refeream imi cer scuze ca nu am specificat exact care era.multumesc.