avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard intre vecini

Buna seara.Am si eu o problema,am cumparat o casa la tara si vreau sa fac gardul intre vecini care este intr-o stare jalnica.Binenteles ca ambii vecini nu au bani ca sa contribuie asa ca m-am hotarat sa-l fac singur.Acum intervine marea problema.Eu asi dori sa-l fac din prefabricate cu o fundatie din beton de max 20cm latime.Cu unul din vecini nu am nici o problema in legatura cu acest lucru insa cu al 2-lea (o batranica de 80 de ani) am probleme ptr ca nu te poti intelege cu ea .Trebuie sa fie si ea de acord cu constructia gardului atata timp cat eu platesc autorizatia de constructie,muncitori,gardul,etc.???
Cel mai recent răspuns: dome , utilizator 22:54, 20 Decembrie 2010
NU ar putea avea nimic impotriva acea batranica, dar precis se teme ca cei 20 cm ai gardului sa nu treaca peste terenul ei, nici macar cu un cm. asa sunt batranii. Trebuie lamurita cu vorba buna...
Pentru un asemenea gard este necesara autorizatie de constructie. In momentul in care veti avea respectiva autorizatie, degeaba se impotriveste vecina.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard intre vecini. Leonardo77 Leonardo77 Buna ziua, Stiu ca acest subiect este foarte des intalnit, si am vazut pe forum diverse rezultate, dar nu stiu cat de clar este pentru situatia mea. Am ... (vezi toată discuția)
Gard cu fundatie Anda220061981 Anda220061981 Buna ziua! In 2015 am cumpărat o casa care avea gardul cu fundatie din beton si ridicat cca 80 cm de la sol apoi in completarea lui un sus erau sipci de lemn ... (vezi toată discuția)
Inaltare gard Angelsy Angelsy Buna ziua! Ca sa inalt un gard dintr mine si vecin, imi trebuie aprobarea acestuia? (vezi toată discuția)