Am cumparat o combina Electrolux care s-a defectat in perioada de garantie.Firma care asigura service-ul a trimis la domiciliu un tehnician care ne-a informat ca reparati nu se poare face intrucat este defect un senzor situat in interioril spumei izolatoare si ar necesita practic taierea invelisului .Ulterior acestei constatari ,firma de reparatii a revenit anuntand ca vor incerca sa remedieze defectiunea dar trebuie sa ne dispensam de frigider o perioada de timp. Intrucat nu sunt de acord cu aceasta rezolvare as dori da stiu daca legislatia in vigoare imi da dreptul sa solicit inlocuirea aparetului defect.
Cititi Legea 449/2003
Asta este daca nu pot efectua reparatia la dvs. acasa vor lua frigiderul la sediul service-ului unde au obligatia sa-l repare in termen de 15 zile.
Pe toata perioada cat nu a functionat trebuie sa o treaca in cerificatul de garantie pentru prelungirea perioadei de garantie pe durata nefunctionarii.
Daca nu pot repara produsul fiind in perioada de garantie trebuie sa va dea negatie pentru a mergecu dovada la magazin sa vi-l inlocuiasca cu un alt produs nou care va beneficia de un nou termen de garantie.